Är du vår nästa Apoteksstjärna?

Nu söker vi dig som studerar eller precis har tagit examen och är på jakt efter ett spännande deltidsjobb! Vi fortsätter vår tillväxtresa inom läkemedel och kosttillskott och söker nu drivna ambassadörer på deltid som vill ha en betydelsefull roll i vår utveckling Skåne. Vill du vara med på vår resa?

Vi söker dig som vill ha stor frihet under ansvar och möjligheten att arbeta med utbildning av vårt järntillskott Sideral Forte samt framtida produkter på Apoteken med målet att öka marknadsandelen i Sverige. Som person är du trygg i dig själv, förtroendeingivande och lösningsorienterad. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Det är starkt meriterande om du har erfarenhet inom försäljning.

Vi söker dig som:

  • Har ett brinnande intresse för försäljning och nya produkter. 
  • Är strukturerad och uppskattar att jobba mot uppsatta mål och targets. 
  • Är en relationsbyggare, förtroendegivande som gärna har tidigare erfarenhet av försäljning.
  • Ett brinnande intresse för vården är såklart ett stort plus. 

Renapharma erbjuder dig:

Möjlighet att utvecklas i en snabbväxande, platt organisation där vi sätter stort värde på alla våra medarbetare. Hos oss är det högt i tak, korta beslutsvägar och hjälpsam kultur. För hos oss är det viktigt att våra medarbetare trivs. Vi erbjuder dig kontinuerlig coachning, en chans att växa och få referenser samt en chans att bli vassast i branschen. Dessutom erbjuds månatlig reseersättning och marknadsmässig timlön.

För att ansöka maila: mikaela.pedersen@renapharma.se