Ericas erfarenhet av SiderAL

“Mina järnnivåer har alltid varit lite låga men med första graviditeten dök de rejält. Min barnmorska ordinerade järntillskott. Jag testade alla sorter men fick så mycket magproblem att jag slutade. Av den ena blev jag förstoppad, av den andra fick jag diarré, av den tredje bara illamående. Det funkade inte så jag testade att justera med kosten. Blodpudding, blodbröd, blutsaft. Det gjorde lite skillnad men den var tyvärr marginell och ungefär halvvägs genom graviditeten blev jag tillsagd på skarpen att min förlossning kunde bli riskabel om jag inte började ta tillskott. Minns att jag var gråtfärdig – mellan foglossning och illamående och trötthet från en liten busunge som sparkade hela nätterna så orkade jag inte med magproblem också. Tillslut (varför inte tidigare!?) gav barnmorskan mig några prover på Sideral Forte som hon hade hört kunde vara snällare mot magen. 

Det blev lösningen för mig. Jag kände inte av några problem, gick på toa regelbundet, och kunde få upp mina järnnivåer igen. Vilket var bra eftersom förlossningen innebar en stor blodförlust. Men nu kunde jag återhämta mig, det var inget problem att ta Sideral Forte ens med tanke på hur jobbigt det var att gå på toaletten efter förlossning rent generellt. 

Vid min andra graviditet visste jag hur jag skulle göra när blodproverna visade låga järnnivåer. Det var en tuff graviditet med komplikationer – placenta previa, där moderkakan ligger fel. Med placenta previa får man inte . anstränga sig för mycket och inte krysta eftersom det ger risk för blödningar, så då var det skönt att kunna hålla mina järnnivåer uppe utan problem med förstoppning. 

Jag äter fortfarande Sideral Forte ibland när mina depåer blir låga. Det ger resultat direkt, både på energin och på blodproven. Utan att jag behöver kompromissa. Precis som under graviditet och efter förlossning så finns det inget utrymme som tvåbarnsmor för ytterligare besvär i form av onödigt magont. Vardagen är tuff nog som den är och jag får ju aldrig vara själv på toa med två vilda småttingar!” 


“Jag är tacksam för Sideral Forte och för att det har gett mig en
lösning
som fungerar med mitt liv. .”

Erica Landin Löfving
Sustainability and Business Development Consultant